home theater op maat organisatie op maat congres op maat feest op maat presentatie op maat teambuilding op maat over Maters & Roberti voor scholen nieuws referenties contact en links
Next (right)

projecten basisonderwijs

Neem contact op, bespreek uw wensen en budget en…… laat u verrassen

contact
Recente projecten: zie ook bij nieuws
home theater op maat organisatie op maat congres op maat feest op maat presentatie op maat teambuilding op maat over Maters & Roberti voor scholen basisonderwijs voortgezet onderwijs jeugdvoorstellingen kindervoorstellingen 1 kindervoorstellingen 2 kindervoorstellingen 3 kindervoorstellingen 4 veenkracht nieuws referenties contact en links
Klik hier voor foto’s van theaterworkshops voor de hele school

“Ongelofelijk dat de kinderen dat in korte tijd kunnen laten zien”; “Wat is dit geweldig voor de kinderen en voor ons”, “Wat een feest!!”. Thema’s waren o.a. “sprookjes”, “respect”, “luisteren naar elkaar” en “feest”.

Heel succesvol is onze theaterworkshopdag voor de hele school. We komen dan een hele dag met alle groepen en de juffen en meesters samen theater maken. Per groep is tijdens een eerdere teambijeenkomst met ons een keuze gemaakt uit één van de vele theatervormen (mime, musical, toneel, dans, poëzie, vertel, enz.). Elke groep krijgt een eigen voorstelling/script en gaat daarmee de hele dag aan de slag. Leer acteren. Kom zingen en dansen en mimespelen. Aan het eind van de dag laten allen in het Maters & Roberti schooltheatertje aan elkaar en alle vaders, moeders, opa’s en oma’s zien wat er geleerd is! Een feestelijke voorstelling waar de hele school aan meedoet.


Onder de speciale button is een scholenbrochure met nog meer informatie.

Kinderen worden nieuwsgierig en blij als Maters & Roberti op school komt. Het gebeurt natuurlijk ook niet elke dag, dat de gymzaal of het speellokaal wordt omgetoverd tot een heus theatertje. Zo samen in je eigen schooltheater kijken naar een leuke voorstelling. Waar je je best mee mag bemoeien! We hebben kindervoorstellingen voor alle leeftijden.


Of samen met de juf of meester zelf theater maken. Je bent dan met je klas of de hele school hard aan het werk met bedenken, verdelen, oefenen, knutselen, enzovoort. Soms een dag, soms meerdere dagen.

Als het klaar is, mogen de vaders en moeders en opa’s en oma’s en broertjes en zusjes in het “schooltheater” komen kijken naar jullie eigen voorstelling.Overzicht projecten voor scholen.

Blader verder om de voorbeelden voor basisonderwijs en middelbaar onderwijs te bekijken. Natuurlijk is een speciaal op-maat-project voor u en uw leerlingen ook mogelijk!

Klik voor leuke kindervoorstellingen hieronder.

kindervoorstellingen
Download

Foto’s van diverse schooltheaterworkshops voor een hele school, 2015 - 2016.