home theater op maat organisatie op maat congres op maat feest op maat presentatie op maat teambuilding op maat over Maters & Roberti voor scholen nieuws referenties contact en links
Next (right)

Kindervoorstelling

Het zit ‘m in het zand!

fragment Het zit ‘m in het zand!

Onze nieuwste voorstelling voor groepen 1 t/m 8 is gebaseerd op de familievoorstelling, die we in de zomer van 2014 meer dan 200 keer met succes speelden. “Het zit ‘m in het zand!” gaat over De Hondsrug in Drenthe en speelt zich af in het atelier van kunstenares Remi van Rijn, ergens op het zand van die Hondsrug.

Remi heeft liefdesverdriet en is naar de Hondsrug gekomen om helemaal alleen daarover te somberen, net als Vincent van Gogh indertijd deed. Maar dat somber zijn wil niet echt lukken, want op de Hondsrug is het veel te leuk. In haar atelier heeft Remi dan ook een paar wel heel bijzondere ontmoetingen, met als resultaat een aantal speciale voorwerpen en mysterieuze raadsels. Uiteindelijk blijft er één vraag over: Waar heeft dit toch allemaal mee te maken?!


Een leuke muzikale voorstelling waarvan je ook nog wat kunt leren. Een soort les op muziek dus! De voorstelling wordt door twee acteurs in wisselende samenstelling gespeeld (Marion Maters, Gonda Jonker, Ellen Vierveijzer, Irma Abrahams, Roel Menke, Rink Vegelin).

De voorstelling is ook nog steeds als familievoorstelling te spelen. Dan zeer geschikt voor senioren.

seniorenvoorstellingen
home theater op maat locatietheater muzikale voorstellingen jeugdvoorstellingen kind 1 Fetaki (ook vertel) kind 2 Snirp; Charly kind 3 Oek, Dieren-Joepie Het zit 'm in het zand! seniorenvoorstellingen veenkracht organisatie op maat congres op maat feest op maat presentatie op maat teambuilding op maat over Maters & Roberti voor scholen nieuws referenties contact en links