home theater op maat organisatie op maat congres op maat feest op maat presentatie op maat teambuilding op maat over Maters & Roberti voor scholen nieuws referenties contact en links
Next (right)

Als mini-musical of als solo-vertelvoorstelling is Fetaki geschikt voor groepen 1 t/m 8. Ook voor de groepen 1 t/m 8 samen!

Spel minimusical: Marion met Ellen Vierveijzer. Zij spelen samen de vier rollen.

Fetaki gaat over anders zijn (en wat is dan gewoon?), vriendschap, feest en elkaar helpen in plaats van bij de pakken neer te zitten.  Mirka is erg verdrietig. Haar vader maakt kaasjes in een fabriek in Boldavië, maar niemand vindt ze lekker. Daardoor dreigt het Grote Feest niet door te gaan! Meike besluit gewoon een plan te bedenken om te helpen. Maar wat voor plan? Dan moet Mirka ook nog uit handen blijven van die nare Katja Vresewijk, die alle buitenlandse kazen het land uit wil gooien. Kan de Vreemde Snuiter die soms langs komt misschien helpen?

Relatief zware onderwerpen, zoals hulp durven vragen bij problemen en discriminatie, worden grappig en met een knipoog naar de echte wereld gebracht. Vrienden helpen elkaar en liefde overwint alles.

Fetaki als vertelvoorstelling, door Marion alleen gespeeld, is ook heel interessant voor alleen de bovenbouw. Zonder belerend te zijn levert deze voorstelling gespreksstof op voor verdere discussie in de klas.

kindervoorstellingen Fetaki

home theater op maat locatietheater muzikale voorstellingen jeugdvoorstellingen kind 1 Fetaki (ook vertel) kind 2 Snirp; Charly kind 3 Oek, Dieren-Joepie Het zit 'm in het zand! seniorenvoorstellingen veenkracht organisatie op maat congres op maat feest op maat presentatie op maat teambuilding op maat over Maters & Roberti voor scholen nieuws referenties contact en links
Foto’s recente vertelvoorstelling voor hele school in de gymzaal