home theater op maat organisatie op maat congres op maat feest op maat presentatie op maat teambuilding op maat over Maters & Roberti voor scholen nieuws referenties contact en links
Next (right)

voortgezet onderwijs

Neem contact op, bespreek uw wensen en budget en…… laat u verrassen

contact

Leerlingen van het voortgezet onderwijs bevinden zich in het bijzondere gebied tussen kind en volwassen zijn. Sommigen zijn (al) duidelijk op weg, anderen zijn (nog) in een schemergebied.

Theater kan voor hen een prachtig en uitdagend middel zijn om op een veilige manier ontdekkingen te doen. Theater is immers net het gewone leven, alleen zwaar overdreven!


Mogelijkheden van Maters & Roberti:


Workshops acteren, zang, dans, musical, etc.

Drama-lessen

Opzetten theatergroep

Maken/begeleiden musical of schoolvoorstelling

Themaprojecten zelfvertrouwen, pesten, geld,

(a-)sociale media, etc.

En elk theaterproject op maat!

Nieuw is onze voorstelling Veenkracht, Dansen op het veen


Maters & Roberti kan bij dit alles een heus theater in uw school opbouwen, met zwarte bedoeking, professioneel theaterlicht en een topkwaliteit geluidsinstallatie.


Klik op de speciale button voor de scholenbrochure met meer informatie.

veenkracht
home theater op maat organisatie op maat congres op maat feest op maat presentatie op maat teambuilding op maat over Maters & Roberti voor scholen basisonderwijs voortgezet onderwijs jeugdvoorstellingen kindervoorstellingen 1 kindervoorstellingen 2 kindervoorstellingen 3 kindervoorstellingen 4 veenkracht nieuws referenties contact en links
acceptant

Overzicht projecten voor scholen.

Blader verder om de voorbeelden voor basisonderwijs en middelbaar onderwijs te bekijken. Natuurlijk is een speciaal op-maat-project voor u en uw leerlingen ook mogelijk!

Klik voor leuke kindervoorstellingen hieronder.

kindervoorstellingen
Download