Next (right)
home theater op maat organisatie op maat congres op maat feest op maat presentatie op maat teambuilding op maat over Maters & Roberti voor scholen nieuws referenties contact en links

Oringer Cultuurgarnituur naar nieuwe vorm?

Het 11e seizoen van deze reeks winterse zondagmiddagvoorstelling in De Oringer Marke is maart 2015 succesvol afgesloten. Klik voor het afgelopen programma op het logo hiernaast. Het 12e seizoen zou op 1 november 2015 hebben moeten beginnen. Door persoonlijke omstandigheden is het programma voor onbepaalde tijd uitgesteld. Op dit moment wordt bekeken in welke vorm het Oringer Cultuurgarnituur terug zal keren. Kijk voor alle info, www.oringercultuurgarnituur.nl.

22 februari zong Marion haar favoriete easy-listening-nummers in

“A lazy Sunday afternoon”.


De websites

Steeds worden alle websites actueel gehouden: www.maters-roberti.nl, www.marionmaters.nl, en www.feestn.nl. Door gezondheidsperikelen was hiermee in 2016 enige achterstand. Afgesloten wordt www.oringercultuurgarnituur.nl.


We verwachten regelmatig gesprekken met nieuwe opdrachtgevers om bijvoorbeeld een feest-op-maat of speciale act te maken. Natuurlijk wordt ook in 2017 volop de mogelijkheid geboden om op z’n

Spaans te feesten in restaurant El Zorro te Buinen. Boeken en info “Fiesta Española” kan via

0599-212494. Feesten kan nu ook met het nieuwe feest Tussen Kunst en Kul in De Hertenkamp

in Assen. Kijk voor onze verdere vaste feestlocaties bij de links of op www.feestn.nl.


De tjalk Concordia lag voor groot onderhoud heel 2015 in diverse loodsen in Heeg.


Met een feestelijk diner dansant in De Oringer Marke wordt traditiegetrouw elk jaar begonnen. 31 december 2015 gold het een jubileum, want het was voor het 10e achtereenvolgende jaar dat we dit diner dansant verzorgden. Ook traditie is het inmiddels dat Maters & Roberti beide kerstdagen in De Oringer Marke een feestelijk kerstdiner muzikaal omlijst. 2017 staat al weer in de planning

aff progr 1415 A4 curv web.pdf Klik hier voor foto’s

Heerlijk Hollands op reis

Vanaf april 2015 zal Maters & Roberti de avondvullende “actieve” voorstelling Heerlijk Hollands verzorgen op diverse locaties voor Oskam Reizen uit Nieuw Vennep. De “première” was op

tweede paasdag voor een groep klaverjassers in hotel Holland Inn te Wolvega.


Diverse projecten 2015-2017

2017 is al stevig begonnen met o.a. muzikale bijdrage opening expositie in Keramisch Museum (Nw. Buinen), dagvoorzitter politiek café Emmen, leiding mini-symposium Emmerhout, Fetaki op school Maarssen, Muziek van Toen voor Buurtzorg in Heemskerk, enz, enz.

In 2015 en 2016 heeft Maters & Roberti diverse solo-optredens van Marion verzorgd. Een aantal hiervan, o.a. voor bewoners van diverse zorginstellingen, voor de Maatschappij tot Nut van ‘t Algemeen, diverse verenigingen en voor De Christelijke Vrouwenbond te Nieuw Buinen en Meppel, was besloten. Bijzonder waren de voorstellingen, die we in  opdracht van de Elleke Postuma Stichting speelden in ‘t Bouwhuis te Enschede voor mensen met een verstandelijke beperking: Dieren-Joepie en Hollandse liedjes.

In september 2015 stal Marion de show in hotel Erkelens te Rolde in het kader van “Tasty Dinner Events”, bedoeld om geld in te zamelen om kinderen met kanker iets extra’s te verzorgen. “Muziek van toen” bracht Marion in het kader van Sweel Cultureel in De Korenhof te Aalden.

Begin 2015 werd met een bijzondere act-op-maat bijgedragen aan het afscheid als tandarts van een markante persoonlijkheid te Borger. Basis was een speciaal lied, door Marion geschreven op muziek van De Moldau, zoals ooit uitgevoerd door Ekseption.

Geopark de Hondsrug

Samen met Liesbeth Simon van stichting Geopark de Hondsrug werd een onderhoudende educatieve/muzikale lezing/voorstelling ontwikkeld over het bijzondere gebied De Hondsrug. Marion

en Liesbeth gaven de première in april in Nieuw Buinen voor een regionale vrouwenvereniging. Groot succes, dus wordt de voorstelling zeer aanbevolen. Scholen, verenigingen, enz. kunnen deze voorstelling ook via Geopark de Hondsrug boeken.

kindervoorstellingen 4

Het zit ‘m in het zand!

Deze muzikale voorstelling gaat over heden en verleden van De Hondsrug en geeft veel historisch inzicht in het geopark. De voorstelling wordt warm aanbevolen voor senioren, jongeren, scholen en alle groepen die eindelijk alles willen weten over dit prachtige Drentse gebied. De voorstelling wordt aangepast aan de doelgroep en is zo o.a. zeer geschikt voor senioren en als kindervoorstelling voor groep 1 t/m 8.

Klik hier voor meer info over Het zit ‘m in het zand!


Aanbieding voor senioren/Muziek van toen

Voor senioren heeft Maters & Roberti diverse speciale voorstellingen. Eén van deze

voorstellingen is Muziek van toen. Hierin wordt, samen met het publiek, een reis door

de tijd gemaakt met herkenbare nummers. En dus langs ieders herinneringen.

Gegarandeerd genieten! Om zo veel mogelijk mensen te laten genieten is besloten om

Ook in 2017 voor deze voorstelling de vaste prijs los te laten. Klik hier voor meer info.

Het budget is bespreekbaar, dus kom met een (realistisch) voorstel!

Klik hier voor foto’s

Klik hier voor een overzicht van onze seniorenvoorstellingen.

seniorenvoorstellingen

Wegens groot succes ook in 2017 nieuwe Hollandse avond in De Oringer Marke

Een Hollandse avond met veel muziek en allerhande Hollandse zaken tijdens een heerlijke driegangen-maaltijd. Dat was en is de opzet. Na Heerlijk Hollands was in 2015 Nogal Nederlands de bijna wekelijkse “dinervullende” voorstelling. Daarna was het in 2016 de Hollandse Hondsrugavond. Een Hollandse avond met een vleugje Drenthe. In 2017 wordt dat een vleugje van onze oosterburen in de Hollandse avond Duits. De Hollandse dinervoorstelling is mee te maken voor groepen of heel vaak op de donderdagavond voor individuele belangstellenden. Incl. diner € 25. Reserveren en verdere info: 0591-519000.

nieuws 2015/2016/begin 2017

Theaterworkshops scholen groot succes

Uniek in Nederland zijn onze theaterworkshops voor bassisscholen. Dat bleek ook weer in 2015 en 2016 op vele scholen verspreid over het land. “Ongelofelijk dat de kinderen dat in korte tijd kunnen laten zien”; “Wat is dit geweldig voor de kinderen en voor ons”, “Wat een feest!!”. Thema’s waren o.a. “sprookjes”, “respect”, “luisteren naar elkaar” en “feest”. We komen in 2017 zo’n theaterworkshop graag bij u op school mogelijk maken.

Klik hier voor foto’s

Oma Mie en Indische avond

Nieuw ontwikkeld najaar 2016 is een authentiek Indisch programma, gepresenteerd door Oma Mie. Een gezellige kumpulan met de liedjes van tempo doeloe. En natuurlijk verhalen en anekdotes uit de sfeer van Indië. Oma Mie komt graag bij u langs. Een speciaal arrangement met een echt Indisch buffet wordt geboden in De Oringer Marke in Odoorn. Voor veteranen, senioren en andere groepen. Klik hier voor meer info.

Muziek van toen, een muzikaal programma door de tijden heen

Diner dansant Oud & Nieuw 2014/2015 door Marion, De Oringer Marke

Foto’s van diverse schooltheaterworkshops voor een hele school, 2015 - 2016.

home theater op maat organisatie op maat congres op maat feest op maat presentatie op maat teambuilding op maat over Maters & Roberti voor scholen nieuws nieuws 2017 nieuws 2015/2016 nieuws 2014 nieuws 2013 referenties contact en links