Next (right)
home theater op maat organisatie op maat congres op maat feest op maat presentatie op maat teambuilding op maat over Maters & Roberti voor scholen nieuws referenties contact en links

nieuws 2013

Feest Basisschool

18 en 19 juni was Maters & Roberti actief op basisschool De Beekgraaf in Nistelrode. Om het afscheid van een bijzondere leerkracht te vieren wilde men graag haar droom waar maken: een theatervoorstelling door alle leerlingen van de school samen. Onder leiding van Marion en Wim Maters is dat helemaal gelukt. Voor de kleinsten werd bovendien de voorstelling Dieren-Joepie gespeeld.


Preuvenement Borger 2013 op 9 juni

Maters & Roberti sponsorde het Preuvenement Borger door de organisatie van de markt en de culturele onderdelen voor z’n rekening te nemen. Het thema voor 2013, De kracht van de streek, kwam prima uit de verf. Een prachtige dag met heel veel publiek en enthousiasme.

Kijk ook op de website van Preuvenement Borger.

Kroning Villa van Streek

Op 30 april 2013 verzorgde Maters & Roberti de Kroning van de Villa van Streek in Borger door burgemeester Out. Marion zong toen als Adelheid Naaktgeboren-van Borger tot Odoorn een speciaal voor de gelegenheid geschreven lied.


Opening wijkwinkel Emmerhout

19 april j.l. verzorgde Maters & Roberti de officiële opening van de nieuwe wijkwinkel in het nieuwe winkelcentrum van Emmerhout, incl. centrale presentatie, theateracts en muzikale voorstelling.
Fiesta Española

Op 6 april was de première van Fiesta Española, het speciale feest gemaakt voor en met de mensen van het Spaanse restaurant El Zorro te Buinen.

Klik voor meer info en voor boeken op de foto hiernaast.


Borger, hou je Kop!

Maters & Roberti organiseerde 3 april de festiviteiten rond de terugkeer “De Kop van de Hondsrug” langs de N34 bij Borger.

De speciale theater-voorstelling “Borger, hou je Kop!”, met een

fraaie gastrol voor burgemeester Marco Out, werd met veel

succes gespeeld in hotel Bieze. Na de optocht naar De Kop

volgde het stenenritueel en werd afgesloten met het door

Marion geschreven lied “Borger, hou je Kop”.

Traditiegetrouw werd het jaar afgesloten met een drietal diner-dansants in hotel De Oringer Marke in Odoorn. Op beide kerstdagen en tijdens oudejaarsavond werd door Marion de hele avond gevarieerde dansmuziek gezongen tussen de gerechten door. Heerlijk om steeds een volle zaal genietende mensen zo’n fijne avond te bezorgen! We weten nu al dat we ook 2014 op deze manier zullen afsluiten! Ook er bij zijn? 0591-519000.


Bij kerst met Karel & Sjaan, 15 december als Oringer Cultuurgarnituur, vielen de nieuwe liedjes van Marion/Sjaan erg in de smaak! Een humorvol programma met mooie momenten voor het traditionele kerstlied. Zie ook www.oringercultuurgarnituur.nl.


Kerst met Marion in Bieze, 22 december, was sfeervol. Een mooi begin van een reeks muzikale zondagmiddagen in het Grand Café van dit bekende Borgerder hotel.


Op 2 november verzorgde Maters & Roberti zang en diverse acts in De Hertenkamp te Assen tijdens de Open Bedrijvendag. s’Avonds was de officiële ingebruikneming van de volledig vernieuwde Salvador Dalizaal. Met nieuwe kunstwerken van Marthijn de Groot en een een groot raam met uitzicht op het Asserbos. Een bijzondere binnen-en-buiten-act van Marion en een speciaal door haar geschreven lied markeerden dit feit.

Vanaf najaar 2013 verzorgen Marion en Wim regelmatig een avondje Heerlijk Hollands in De Oringer Marke te Odoorn. Een nieuwe en zeer gezellige spel-dinershow voor groepen. Ook te boeken als bijvoorbeeld personeels- of familiefeestje: 0591-519000.

Maters & Roberti was gevraagd het tiende feest van de gezamelijke brandweerkorpsen van de gemeente Aa en Hunze te verzorgen. Het werd 5 oktober een knalavond in Hofsteenge in Rolde, met o.a. een hilarische spelshow onder leiding van Marion en burgemeester Eric van Oosterhout.

In september werd de kindervoorstelling Fetaki gespeeld in c.b.s. De Verbindingsweg te Musselkanaal om met de voltallige school “Juffendag” te vieren. Alweer bleek deze vertelvoorstelling, met name vanwege het interactieve karakter, geschikt te zijn voor alle groepen van een school samen.

Vrijdag 13 september verzorgde Maters & Roberti een bijzonder huwelijksfeest in restaurant/theehuis Poolshoogte, midden in de bossen van Odoorn. Marion trad op als de zingende en acterende ceremoniemeester.

Borger, hou je Kop! 3 april 2013

home theater op maat organisatie op maat congres op maat feest op maat presentatie op maat teambuilding op maat over Maters & Roberti voor scholen nieuws nieuws 2017 nieuws 2015/2016 nieuws 2014 nieuws 2013 referenties contact en links