home theater op maat organisatie op maat congres op maat feest op maat presentatie op maat teambuilding op maat over Maters & Roberti voor scholen nieuws referenties contact en links
Next (right)
home theater op maat organisatie op maat congres op maat feest op maat presentatie op maat teambuilding op maat over Maters & Roberti voor scholen nieuws referenties contact en links

Natuurlijk wordt ook Veenkracht gespeeld in 2017.

8 juli was de voorschouw en 23 september de voorpremière in het Keramisch Museum Goedewaagen te Nieuw Buinen. De première was 29 september 20.00 uur in het Veenkoloniaal Museum te Veendam, waar Veenkracht ook 30 september mee was te beleven.

6 juli was in Emmen een cultureel dagje uit voor kwetsbare ouderen van de Treant-groep. In bussen reden ze langs 4 locaties met “cultuur”. Bij de Emmerschans trad Marion in de bussen op met “Een kleintje Muziek van toen”.

9 juli zong Marion op het gezellig volle terras van Galerie & Beeldentuin Harwi in Eeserveen.

10 juli zong Marion op een tuinfeest.

28 juli was bij Harwi een stempelpost van de Drentse Fiets4daagse met

gezellige passende theateracts en zelfs het duo Karel & Sjaan.

Muziek van toen was 25 juli in het dorpshuis van Badhoevedorp.

21 augustus was Muziek van toen in Zaal12 te Vlagtwedde vanwege “De Week der Besten”. Uitgeroepen tot activiteit van de maand!

3 september zong Marion nieuwe liedjes tijdens Summer Sunday op het terras van Harwi.

10 september stond in het Arsenaal te Coevorden de voorstelling

“Het zit ‘m in het zand!” gepland.

Verder o.a. op de rol:

eind oktober grote personeelsavond voor PV

werkvoorzieningschap in noorden van het land, met o.a. Karel & Sjaan.

Klik hier voor alle foto’s 28 juli

Theaterworkshops scholen groot succes

Uniek in Nederland zijn onze eendaagse theaterworkshops voor complete bassisscholen. Dat bleek ook weer in 2015 en 2016 op vele scholen verspreid over het land. “Ongelofelijk dat de kinderen dat in korte tijd kunnen laten zien”; “Wat is dit geweldig voor de kinderen en voor ons”, “Wat een feest!!”. Thema’s waren o.a. “sprookjes”, “respect”, “luisteren naar elkaar” en “feest”. We komen in 2017 zo’n theaterworkshop graag bij u op school mogelijk maken.

kindervoorstellingen 4 Klik hier voor alle foto’s 25 juli

nieuws 2017

Next (right)

Na een periode van ziekte hebben we de draad in 2016 gaandeweg weer opgepakt en zijn we in 2017 bezig met een hele reeks theatrale en muzikale projecten. Het doet ons goed dat opdrachtgevers ons weer weten te vinden en bij ons komen met lekker uiteenlopende projecten. Bovendien hebben we zelf een groot project opgestart: de theatervoorstelling VEENKRACHT. Een voorstelling, over historie en toekomst van de veenkoloniën, die op 29 september in première ging en die we t/m eind 2019 op allerlei locaties gaan spelen. Een technisch uitdagende muzikale reizende voorstelling voor ouderen, jongeren en iedereen die nog iets wil leren over het veen. Foto’s staan verderop deze pagina en alle verdere info staat op de VEENKRACHT-pagina en op de site van de stichting Kunst in Leven.

Diverse projecten 2017: Hieronder chronologisch de “losse” projecten van 2017.

Het jaar begon met een Drentstalige muzikale bijdrage aan een vernissage in het Keramisch Museum Museum te Nieuw Buinen. Daarna werd bij twee gelegenheden het dagvoorzitterschap verzorgd, incl. speciale (muzikale) act, coördinatie, techniek, enz.: politiek café Emmen en mini-symposium Emmerhout.

Voor een volledige basisschool in Maarssen werd de vertelvoorstelling Fetaki gespeeld.

Januari werd afgesloten met seniorenvoorstelling Muziek van Toen in Heemskerk ter gelegenheid van het 10-jarige bestaan van Buurtzorg.

Aan de Militaire Beleefdag op 13 mei leverde Maters & Roberti een grote bijdrage op 3 locaties in Havelte: Napoleontische ontmoetingsacts bij de Clemenskerk, theatrale beleefacts in openluchttheater De Speulkoele, 2 muzikale bijdragen door Marion op het muziekplein bij De Brink, met o.a. veteranenmuziek. Bovendien werd een deel van de logistieke planning en afstemming verzorgd.

Innovatie Veenkoloniën organiseerde 1 juni de Innovatiedag, een grote ontmoetingsdag voor landbouwers uit de veenkoloniën. Maters & Roberti zorgde voor presentatie, opening, acts ter ondersteuning van de logistieke stromen, planning, het lied Moderne Boeren, aankleding, sfeervolle verlichting en geluid in de diverse landbouwschuren.

seniorenvoorstellingen

Militaire beleefdag, 13 mei 2017, Havelte

Innovatiedag Innovatie Veenkoloniën, 1 juni 2017, Valthermond

kindervoorstellingen 1 Emmen age friendly city veenkracht
home theater op maat organisatie op maat congres op maat feest op maat presentatie op maat teambuilding op maat over Maters & Roberti voor scholen nieuws referenties contact en links

Aanbieding voor senioren/Muziek van toen

Voor senioren heeft Maters & Roberti diverse speciale voorstellingen. Eén heel populaire is Muziek van toen. Hierin wordt, samen met het publiek, een reis door de tijd gemaakt met herkenbare nummers. En dus langs ieders herinneringen. Gegarandeerd genieten! Om zo veel mogelijk mensen te laten genieten is besloten om ook in 2017 voor deze voorstelling de vaste prijs los te laten. Klik hier voor meer info.

Het budget is bespreekbaar, dus kom met een (realistisch) voorstel!

Klik hier voor foto’s

Oma Mie en Indische avond

Een authentiek Indisch programma, gepresenteerd door Oma Mie. Een gezellige kumpulan met de liedjes van tempo doeloe. En natuurlijk verhalen en anekdotes uit de sfeer van Indië. Oma Mie komt graag bij u langs. Een speciaal arrangement met een echt Indisch buffet wordt geboden in De Oringer Marke in Odoorn. Voor veteranen, senioren en andere groepen. Klik hier voor meer info.

Klik hier voor een overzicht van onze seniorenvoorstellingen.

seniorenvoorstellingen

Wegens groot succes ook in 2017 nieuwe Hollandse avond in De Oringer Marke

Een Hollandse avond met veel muziek en allerhande Hollandse zaken tijdens een heerlijke driegangen-maaltijd. Dat was en is de opzet. Na Heerlijk Hollands was in 2015 Nogal Nederlands de bijna wekelijkse “dinervullende” voorstelling. Daarna in 2016 de Hollandse Hondsrugavond. Een Hollandse avond met een vleugje Drenthe. In 2017 wordt dat een vleugje van onze oosterburen in de Hollandse avond Duits. De Hollandse dinervoorstelling is mee te maken voor groepen en zo’n 20 keer per jaar op de donderdag- of vrijdagavond voor individuele belangstellenden. Incl. diner € 25. Reserveren en verdere info: 0591-519000.

Hollandse avond bij u

Alle 4 de versies van hierboven verzorgen we met plezier op uw eigen locatie!

De websites

De websites worden nu weer zo goed mogelijk actueel gehouden: www.maters-roberti.nl, www.marionmaters.nl, en www.feestn.nl. www.oringercultuurgarnituur.nl wordt beëindigd.


Regelmatig spreken we met nieuwe opdrachtgevers over een besloten feest-op-maat of speciale act. Natuurlijk wordt ook in 2017 volop de mogelijkheid geboden om op z’n Spaans te feesten in restaurant El Zorro te Buinen. Boeken en info “Fiesta Española” kan via 0599-212494.

Feesten kan nu ook met het nieuwe feest Tussen Kunst en Kul in De Hertenkamp in Assen. Hiernaast een aantal foto’s. Meer info? Klik hier.

Kijk voor onze verdere vaste feestlocaties bij de links of op www.feestn.nl.

De tjalk Concordia is in 2017 weer volledig beschikbaar.


Met een feestelijk diner dansant in De Oringer Marke wordt traditiegetrouw elk jaar begonnen, dus ook 2018. Ook traditie is het inmiddels dat Maters & Roberti beide kerstdagen in De Oringer Marke een feestelijk kerstdiner muzikaal omlijst. 25 en 26 december 2017 staan al weer in de planning

Alle foto’s 8 juli Ker. Museum seniorenvoorstellingen seniorenvoorstellingen veenkracht veenkracht acceptant

Muziek van toen voor St. Meerwaarde, dorpshuis Badhoevedorp, 25 juli 2017

seniorenvoorstellingen

Acts en Karel & Sjaan bij Harwi te Eeserveen, Drentse Fiets4daagse, 28 juli 2017

Voorschouw VEENKRACHT, Keramisch Museum Goedewaagen, Nieuw Buinen, 8 juli 2017

veenkracht
home theater op maat organisatie op maat congres op maat feest op maat presentatie op maat teambuilding op maat over Maters & Roberti voor scholen nieuws nieuws 2017 nieuws 2015/2016 nieuws 2014 nieuws 2013 referenties contact en links

Muziek van toen, een muzikaal programma door de tijden heen

seniorenvoorstellingen